Animált világ

csütörtök, július 08, 2010 Bejegyezte: ChYga
 A hibátlanul lezárt Toy Story trilógia után ideje körbenézni a nagyvilágban, milyen animációs csodák várhatnak még ránk. Íme néhány érdekesnek tűnő darab a jövőből:

Despicable Me
Legközelebb talán ezzel az alkotással találkozhatunk a mozikban, hisz július 9-én már jön is a premier. A mozi egy olyan emberről szól, aki első számú szupergonosszá szeretne válni. A terve az volna, hogy elrabolja a holdat, csakhogy három kislány pont őt szemelte ki apukának...
Eredeti hangok: Steve Carell, Jason Segel, Russel Brand




Rango
A Kabir Tenger Kalózait is jegyző Gore Verbinski animációs film készítéséhez adta a fejét, így születhetett meg Rango, a kaméleon, aki képtelen beleolvadni a környezetébe. Egész jónak ígérkezik. Bemutató: 2011. Április 7.
Eredeti hangok: Johnny Depp, Timothy Olyphant, Abigail Breslin





Megamind
 

November 5-én érkezik a Dreamworks legújabb szösszenete, mely egy olyan szuperbűnőzőt (Megamind) mutat be, aki véletlenül el teszi láb alól riválisát, Metro Mant. Ám ünneplés helyett, rájön, hogy hiányzik neki örök ellenfele, így teremt magának egy újat, aki szupererejét nem biztos, hogy jó célokra szeretné használni. Rablóból pandúr...
Eredeti hangok: Will Farell, Brad Pitt, Jonah Hill



Mars Needs Moms
2011 márciusára várható ez a megható családi mozi, mely egy kisfiúról szól, aki elveszíti az édesanyját. A mű amúgy Barkley Breathed világhírű könyve alapján készült.
Eredeti hangok: Joan Cusack, Seth Green, Elisabeth Harnois




Alpha and Omega
Elvileg ősszel érkezik (szeptember) az Alpha and Omega, ami egy nem túl eredeti állatos "már láttuk ezerszer, ezer féleképpen" mozinak tűnik. Azért még okozhat kellemes meglepetést, főleg, hogy ez volt Dennis Hopper utolsó munkája.
Eredeti hangok: Hayden Panettiere, Justin Long, Dannis Hopper




Rio
Úgy látszik a Fox stúdió a Jégkorszak lecsengése után néhány madárra bízza a szerencséjét. Engem kicsit a Vigyázz, kész, szörföt juttatta eszembe, ami nem meglepő, lévén az alkotók nagyrésze ugyanaz volna. Nekem az anno bejött, remélem a Rio sem okoz nagyobb csalódást. Bemutató: 2011. áprilisa.
Eredeti hangok: Jesse Eisenberg, Anne Hathaway, Leslie Mann



Cars 2
Mit is mondhatnék? Új Pixar. Kötelező.
Eredeti hangok: Owen Wilson



Tangled
A trailer engem teljesen megfogott. A Grimm testvérek klasszikusa, Rapunzel meséjének feldolgozása, ami különösen igéretesnek látszik. A bemutató valamikor év végére várható.
Eredeti hangok: Mandy Moore, Zachary Levi, Ron Perlman



Legend of The Guardians: The Owls of Ga Hoole
Engem talán ez vonz leginkább. Nem is csoda, hisz a 300 és a Watchman direktora, Zack Snyder jegyzi, aki nagy kedvencemmé vált, hihetetlen vizualitásának köszönhetően. Sajnos a hazai premier dátuma még nincs kitűzve, Amerikában szeptember 24-én nyit.
Eredeti hangok: Helen Mirren, Geoffrey Rush, Sam Neill




Kung Fu Panda 2: The Kaboom Of Doom
Na igen, ehhez még nem jött ki a trailer, de az első résszel nálam igen magasra tették a lécet, hisz az egyik legkellemesebb meglepetést okozta az adott évben. Remélem a másodikból is kihozzák a lehető legtöbbet... Bemutató: 2011 májusa.
Eredeti hangok: Jack Black, Jackie Chan, Jean Claude Van-Damme, Angelina Jolie
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...