Two and a Half Men - Két pasi meg egy kicsi: Charlie Sheen után (2011-)

szerda, október 12, 2011 Bejegyezte: Névtelen
A korábbi híresztelések ellenére mindannyiunk kedvenc Charlie-ja nem autóbalesetben távozott a képernyőről. A készítők frappánsabb megoldáshoz nyúltak, ami egyszerre volt sokkoló és kissé pszichopata megoldás. Mindenki azt hitte, hogy Charlie Sheen távozása után a sorozat nézettsége zuhanni fog, majd rövid időn belül meg is szűnik, ám jelenleg a helyzet nem így áll. Miután Ashton Kutcher megérkezett, mint új főszereplő a kilencedik évad első részében, a sorozat rekordnézettséget döntött, a nézők pedig azóta is figyelemmel kísérik az új epizódokat. A legelső adatokat az újdonság varázsának tulajdonítottam, hiszen mindenki kíváncsi volt, mi lesz Charlieval és hogyan lép majd a képbe Ashton karaktere, Walden. Az első három rész után, azonban a nézettség jelentéktelen mennyiséget esett vissza, szó sincs itt a bukás felé vezető útról. Sőt, ami azt illeti, a nyolcadik évad összességében sem volt ennyire vicces, mint az új széria első három darabja, külön-külön. Bár azt csak a szakértők tudják megmondani mennyit dobott a nézettségen, hogy Ashton meztelenre vetkőzött.

A meglehetősen szerencsétlen és gyerekes Walden rémálmai szakítása után botlik bele Alanbe Charlie eladásra váró házánál, ahol éppen az óceánba próbálja fojtani magát. A válás rémes oldalát átbeszélve hamar megtalálják a közös hangot, Walden pedig nagyon hálás Alannek, mert a gondjaiba vette. Alan pedig nagyon hálás istennek, hogy egy 1,3 milliárdot érő barátot küldött neki, hiszen Walden zseniális informatikusként már fiatalon meggazdagodott. És ennyi pénzből természetesen az ember megengedheti magának, hogy megvegyen egy éppen eladó házat Malibun.

Akik legalább annyira nem kedvelik Kutchert, mint én, azoknak is azt ajánlom, hogy üljenek le szépen a képernyő elé, és nézzenek végig egy-két részt, ugyanis a színész állatian jól alakítja új karakterét. Bár ez a Jézus frizura valami borzasztó. Az új poénok nagyon jók, az alakításokon pedig rengeteget röhög az ember, habár Jon Cryer mintha veszített volna korábbi fényéből. A sorozat átformálása alatt a készítők gondoskodtak arról is, hogy az utolsó évadokban örökké pofátlan és folytonosan zabáló Jaket is helyretegyék. Angust T. Jones rengeteget fogyott a nyolcadik évad óta, így a nézőknek is sokkal könnyebb elfogadniuk az átszabott Jaket, aki az új évadban több szerephez is jut, mint az előző kettőben.

Eközben Charlie Sheenek sem lehet oka panaszra, hiszen a hírek szerint az új évad premierestéjén, mikor is szerepelt a Comedy Central Roast show-jában, összesen 6,4 millióan követték figyelemmel minden egyes szavát. Persze az megint más kérdés, hogy mennyire volt szándékosan így időzítve és alakítva a műsor (ha engem kérdeztek, tökéletesen megszervezték). Minden esetre mindenkinek csak azt tudom ajánlani, hogy adjon egy esélyt a folytatásnak, mert Charlie nélkül is jó irányba fut tovább a szekér.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...