Summerland - Mindig nyár (2004-2005)

csütörtök, szeptember 01, 2011 Bejegyezte: Névtelen
Ava Gregory (Lori Loughlin: Vén csontok) tipikus karrierista, szingli nő, aki előtt még minden lehetőség adott. Kaliforniában él, sikeres a divatszakmában és senki sem kérdőjelezi meg a tetteit. Egy napon azonban minden a feje tetejére áll, mikor húga és annak férje meghalnak egy áradásban miközben kansasi farmjukat próbálják megmenteni. Ava a halotti toron tudja meg, hogy testvére őt bízta meg három gyermeke gyámságával, amennyiben vele és férjével történik valami. Azonban neki fogalma sincs, mit kellene tennie, nincs saját gyermeke és egyáltalán nem ért a gyerekneveléshez. Szerencsére azonban a lakótársai, és jó barátai, Susannah (Merrin Dungey: Férjek gyöngye), Jay (Ryan Kwanten: True Blood), és Johnny (Shawn Christian: Ármány és Szenvedély) meggyőzik arról, hogy a közös kaliforniai apartmanházban bőven akad hely még három ember számára és megígérik, hogy a nevelésben is segíteni fogják Avat. Azonban a kaliforniai szupernagynéninek még fogalma sincs mi várja ezután.

Három gyerek, három különböző személyiség és korosztály, ezer és ezeregy problémával szakdnak Ava nyakába. A legidősebb Bradin (Jesse McCartney: Greek, a szövetség) épp kamaszodik, és még csak most kezdi felfedezni az ellenkező nem szépségeit és bosszantó tulajdonságait. A húga, Nikki (Kay Panabaker: Hírnév) mindenáron megpróbálja pótolni elvesztett édesanyjukat, közben pedig mindenkivel összerúgja a port, aki nem úgy gyászol, ahogy ő. Eközben a kis Derrick (Nick Benson) szeretne fényt deríteni arra, hogyan küldhet születésnapi ajándékot a mennybe az anyukájának, ezzel azonban veszélybe sodorja önmagát.

Habár a sorozat 2004-es, nagyban idézi a nézők olyan korábbi kedvenceit, mint a Baywatch, vagy a Beverly Hills - 90210, ami nem is olyan meglepő, hiszen utóbbiban néhány szereplő játszott is, mint például az íróként is közreműködő Lori Loughlin. A széria ennek ellenére csak két évadot futott és csak kisebb elismeréseket kapott ez idő alatt. Ennek ellenére a családi drámasorozatokat kedvelők biztosan megszeretik már az első epizód alkalmával. Végül pedig egy érdekesség: a sorozatban szerepet kapott az ekkor még foghíjas Zac Efron is, aki azóta a High School Musical ünnepelt sztárjává vált (a célcsoport körében).

A sorozat 4 pontos, de nem a saját kategóriájához, hanem a mostanság kedvelt sorozattípusokhoz mérten.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...