Dog Soldiers - Démoni harcosok (2002)

szerda, február 23, 2011 Bejegyezte: borderlinE
Neil Marshall, sablonos történet, B-kategóriás akciófilm fricskák, garantált szórakozás!

Mindenek előt megjegyezném, hogy amennyiben a film horrornak született, úgy egy csúfos elégségest érdemel, viszont ha úgy ülünk le megnézni, mint egy horror paródiát, kellemesen tölthetjük ezt az időt.
Nézzünk csak bele... Gyakorlatozó katonai alakulatot küldenek egy Wales-hez közeli erdőbe, akik még nem is sejtik, hogy itt bizony nem csak egy túlélő csoport tevékenykedik, de rejtélyes módon tűntek el táborozók is ezen a területen. Ezekért az ám különös, mégis kegyetlen gyilkosságokért, KAPASZKODJATOK MEG, farkasember-mutánsok a felelősek (akiknek egyébként a múltjáról, kialakulásáról semmit nem tudunk meg). Katonáink akaratlanul is keresztezik útjukat ezekkel a vérszomjas fenevadakkal. Mondanom sem kell, hogy telihold van. Az első összecsapásban legyőzik a farkasokat, de tudják, hogy az erdőben védtelenek. Egészen véletlenül találnak egy kis házat, ahol meghúzhatják magukat éjszakára. Azonban ezek a lények, kegyelmet és fizikát nem ismerve bontják a házat, amit bentről torlaszolnak és építenek a katonák. Vajon sikerül e életben maradni az osztagnak?

Igen, egy farkasember történet a sok közül-gondolhatjátok-, de nem az. Gondoljatok csak bele: pillanatragasztóval sebet összeragasztani, kilógó belekkel órákig élni, "tányércsatázni" egy mutánssal.

Nekem nagyon tetszett a film, már csak az együgyűsége miatt is. A másik meg az, hogy elsőfilmes rendezőtől láttunk már sokkal rosszabbat is. Unalmas estékre, három sör mellé ajánlom. Engem megnevettetett.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...