Van Wilder: Freshman Year - Buliszerviz 3 (2009)

hétfő, június 07, 2010 Bejegyezte: jangamen
Anno az ezredforduló környékén nagy divatja volt a középsulis / egyetemes ivós csajozós poénfilmeknek, s a megannyi, -hát fogalmazzunk finoman:- gyengén sikerült alkotás mellett azért gazdagabbak lettünk pár tényleg jól sikerült alkotással. Hogy a legjobbakat említsem: Amerikai Pite 2 (persze az első rész volt a "korszakalkotó", de a folytatás szvsz. sokkal jobbra sikerült), Euró-Túra (mindent visz), és akár a Buliszerviz is a dobogósok közé sorolható, Ryan Reynolds és Tara Reid igazi sírva röhögős mozit szállítottak 2002-ben. Négy évvel később aztán Taj, az arab telivér kapott egy spinoffot, így született meg a közepesnek is alig nevezhető Van Wilder 2: The Rise of Taj, hogy három évvel később trilógiává bővülhessen a megtépázott név: elérkezett a gólyák éve, persze szigorúan DVD-n.

Mert hát azért a készítők is érzik amikor selejtet gyártanak: a Buliszerviz 3 botrányosan gyenge lett. Nem nagyon tudom ragozni a dolgot és úgy hiszem nem is érdemes. Egy haldokló műfaj betegségét láthatjuk, bár aki teheti messze kerülje el, nem számoltam, de tán kétszer sikerült egy erőltetett mosolyt az arcomra csalnia a filmnek, a maradék 89,5 percben a fejemet fogtam. Ötvenötezerszer ellőtt (és már elsőre is szar) poénok, C kategóriás szereplők, nulla történet, vérszegény tálalás. Ha minden jól sikerül, akkor kapunk majd egy Amerikai Pite filmet, az eredeti szereplőkkel, én személy szerint minden bizodalmam beléjük fektetem, aztán majd kiderül mi lesz a tervekből.
A pontozásról annyit, hogy minden kivillanó tíz mellre adok egy pontot. Igen, jól látod. Több emlő van a filmben, mint amennyit várnál. Legalább ennyire jó volt. Másra nem.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...