10 Things I Hate About You (2009) - az első évad után

hétfő, január 25, 2010 Bejegyezte: Névtelen
A film után kicsit félve indultam neki a sorozatnak, de szerencsére kellemes csalódás ért. A szereplők is jobbak, és a karakterek is jobban visszaadják a sorozatbeli szerepüket. Kat (Lindsey Shaw) és Bianca (Meaghan Jette Martin) apjukkal élnek anyjuk halála után. Kat tipikus feminista nő, Bianca lázadó tini. Apjuk mindentől félti őket, de főleg a pasiktól, és a pasikkal járó egyéb tevékenységektől.

Az új gimnázium azonban komoly " veszélyt " jelent ezen a téren a hölgyekre. Camaron (Nicholas Braun) próbálja Biancát megszelídíteni szerelmével, Katet pedig az iskola igazi rosszfiúja, Patrick (Ethan Peck) igyekszik lenyűgüzni. Bianca megszállottam próbál bekerülni az iskola szurkolói csapatába, ennek csak egy akadálya van. Chastity (Dana Davis). Chastity az a tipikus plázacica, apuka elkényeztetett kedvence, és remekül is játssza. Tényleg idegesítő.
Senki ne várjon többet egy átlagos tinisorozattól, de azok között igen jónak számít.

Szerény véleményem szerint igen szórakoztató darab, de aki látta a filmet, az sok jelenetnél tudja, hogy mi fog történni. Egyértelműen a filmre épül. Én már büszkén mondhatom, hogy mind a kettőn túlvagyok, de a sorozat szerintem jobbra sikeredett.

imdb link


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...