Lost Girl - Elveszett lány (2010-)

vasárnap, szeptember 18, 2011 Bejegyezte: Névtelen
Egy új fantasztikus, természetfeletti sorozat, ami nem is indított olyan rosszul. Legalábbis a nézettség szerint, ami az otthonát jelentő Kanadában okot adott a második évad leforgatására is. Az állandóságtól viszont még nagyon messze áll, hiszen egyelőre sem végleges rendezője, sem pedig végleges írója nincsen. Ennek ellenére az eddigi epizódok nagyon jóra sikerültek.

A sorozat főszereplője Bo (Anna Silk), aki rendelkezik néhány különleges képességgel, azonban ezek, illetve az élete fenntartása emberáldozatokat követel. Évtizedekig vándorolt a nagyvilágban, nehogy szemet szúrjon az embereknek, csupán arra nem gondolt, hogy a saját fajának figyelmét is felkeltheti. A Fae egy olyan szervezet, mely évezredek óta titkosan és zavartalanul működik a hétköznapi emberek világában, a különböző fajok védelmének érdekében. Azonban mikor Bo hullát hagy maga után, az egész földalatti csoport veszélybe kerül, ugyanis a biztos működés alapja az, hogy minden idegen lény tartozik valahová a Fae-n belül, vagyis nem tűrik a kívülállókat. Az alapvető probléma azonban, hogy Bonak fogalma sincs, hogy kicsoda ő, és honnan jött, viszont a szervezet egyes tagjai lehetőséget látnak abban, hogy rendelkezésükre áll egy "törvényen kívüli".

Szerencséjére akadnak, akik a segítségére vannak: a Faen belül Dyson (Kris Holden Ried), azon kívül pedig Kenzi (Ksenia Solo: Fekete Hattyú); és vannak, akik megpróbálják megnehezíteni az életét, mert tartanak az új jövevénytől, például a New York-i Helyszínelők szexi nyomozónőjét alakító Emmanuelle Vaugier. Összességében ígéretes sorozatnak tűnik, ezért én mindenkinek, aki szereti az effajta fantasztikus sorozatokat azt ajánlom, adjon egy esélyt a szériának, és ne mondjon le róla csupán az első epizód miatt, ami még nem tükrözi az első évad minőségét.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...