[kiemelt] Szocializálódjunk

kedd, március 15, 2011 Bejegyezte: jangamen
Eljött az ideje egy kis összefoglalásnak, ami a kényelmi / lehetőségbeli szempontokat illeti az oldalon. Azonfelül, hogy lehet olvasgatni és hozzászólni, a ti kényelmetek érdekében van pár szolgáltatás, ronda magyartalanul fícsör. Fussuk át mik is ezek.
KATTINTS A TOVÁBBRA (VAGY IDE) A TELJES BEJEGYZÉSHEZ!


  • Egyik friss újítás (pár hetes) az híroldal indulása. Ennek köszönhetően a hokum.hu-n a legritkább esetben találkozhattok csak olyan bejegyzéssel, ami nem kritika/bemutató, minden más átkerült az új oldalra. Lényeg a lényeg: www.hirek.hokum.hu, tessék látogatni, illetőleg az 5 legfrissebb bejegyzést itt a -jobb- oldalsávban a Legfrissebb hírek pont alatt láthatjátok.

  • Régebb óta megy az oldal RSS része. Aki tudja mi ez, az iratkozzon fel bátran, akinek ez újdonság, annak csak annyit: érdemes, kényelmes, gyors. Errefelé kattintva érhetitek el a www.hokum.hu RSS-t, illetőleg az oldal fejléce mellett jobb oldalon. Errefelé megtaláljátok a www.hirek.hokum.hu RSS-t.

  • Elindult A www.hokum.hu és híroldal Twitter része is. Ez is kizárólag kényelmi szempontból, a bejegyzések automatikusan, RSS-ből kerülnek ki, így aki Twittert használ, könnyedén tudja követni a megjelenő írásokat.

www.hokum.hu
www.hirek.hokum.hu

Természetesen írhattok nekünk e-mailt, az admin@hokum.hu címre bármivel kapcsolatban, ezt a részt elérhetitek a felső menüből a "Kapcsolat" részre kattintva.

Komment rendszer:
Az oldalon regisztráció nélkül hozzá lehet szólni. Ennek ellenére az állandóságot és a kényelmet tekintve most már nem csak az intensedebate rendszeren keresztül lehet belépni. Facebook profiloddal is beléphetsz, a bejegyzés rész alján található Connect gombra kattintva (illetőleg Twitter, Intensedebate), Wordpress accoddal is itt tudsz belépni). Ugyancsak lehetőség van egyszerű módon youtube embed videókat beszúrni hozzászólásba, két kattintásból elérhető a bejegyzés doboz jobb felső részén eléritek.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...