Egy-két pilot utáni szösszenet [röviden]

hétfő, február 08, 2010 Bejegyezte: jangamen
Kicsit rendhagyó bejegyzés következik, egy-két pilot (nem feltétlen új sorozatokról van itt szó!) megtekintése után. Lássuk mi az amire érdemes odafigyelni és mi a messze kerülendő.


Caprica: Igazi sci-fi, kitűnő alaptörténettel. Íme a jövő, nemsokkal a "bukás" előtt. Zseni lány, aki megteremt egy virtuális világot, létrehozva benne saját mását. A lány meghal, a mása pedig ébredező öntudatával a virtuális térben reked, ahonnan szerettei megpróbálják őt kimenteni. Az alaptörténet kitűnő, a megvalósítás -ahogy halad a történet egyre inkább- gagyi. Már az első rész végére unalomba fullad, nekem ennyi elég is volt belőle, köszöntem tisztelettel.


Spartacus Blood and Sand: Ami a 300-ban hihetetlen jól működött, itt annyira nem. Nem pazarolnék rá túl sok időt / helyet: egy igazi szenny. Szilikonmellű ókori nők hófehér fogsorral és borotvált nemi szervvel, gagyi CGI, értsd: ultragagyi. Hacsak nem ástad el az agyad valahová jó mélyre, messze kerüld el.



Southland: Egy ifjonc a zsaruk közt, éles bevetések, életszagú történetek, odaszegez a képernyő elé. Az utóbbi évek egyik legjobbjának ígérkezik az első részek alapján, egyértelműen nézős. Kár is lenne tovább ragozni, a többit majd meglátjátok.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...