The Uninvited - Hívatlan Vendég (2009)

péntek, január 29, 2010 Bejegyezte: Névtelen

Ismét sikerült magamban megerősíteni a tényt: Utálom a horrort. Ennek semmi különösebb oka nincs, szimplán nem szeretek fosni parázni a jeleneteken. De van amikor megéri...

Anna (Emily Browning) a zártosztályon van, mert nemtudja feldolgozni anyja halálát, aki házuknál hunyt el egy tűzeseteben. Mikor hazaér, tudomásul kell vennie, hogy édesapja új nője a halott édesanyjának az egykori ápolója, Rachel (Elizabeth Banks). Továbbra is kísérteteket lát Anna és kezdi úgy érezni, anyja mégsem baleset áldozata lett. Nővérével, Alexel (Arielle Kebbel) elkezdenek kutatni kicsit. Rájönnek, hogy Rachel mégsem az, akinek mondja magát és csak kihasználja az apját, pánikba esnek, és mikor apjuk elutazik, úgy érzik lépni kell. Mi van ha a rejtélyes baleset gyilkosság volt? Mi van akkor, ha Rachel velük is végezni akar apjuk távollétében balesetnek beállítva? Elhatározzák, Rachelt likvidálni kell.

Tudom, sokak szerint lenne mit írni még a filmről, de higgyétek el, ha folytatom, lelövöm azt, amiért nálam 8 pontot kapott.

Kicsoda a titokzatos zakkant hölgy a zárt osztályon? Kicsoda Alex? Ki Rachel? És tényleg ártatlan, szenvedő alany szimplán Anne? Meg kell nézni fiúk-lányok. Izgalomból nem lesz hiány, és a poén is ott van a filmben!


katt a továbbra a trailerért...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...