Ghosts of Girlfriends Past - Excsajok Szelleme (2009)

péntek, január 29, 2010 Bejegyezte: Névtelen

Sok jót hallottam a filmről, ráadásul pont megtaláltam HD-ben a gépen, volt itt sör is, na mondom, itt az idő. Sör, vígjáték, HD, csajok, mi kell még. 

Connor (Matthew McConaughey) sikeres fényképész, semmittevéssel tengeti mindennapjait, és "munkaidőben" gyönyörű nőket fényképez. Egyszerre három barátnőt tart, valljuk be, jól megy sora. Meghívja őt öccse, Paul (Breckin Meyer) az esküvőjére, de ezzel lehet rossz döntést hozott. A próbavacsorán Connor eléggé felönt a garatra, és megjelenik neki Wayne (Michael Douglas) bácsikája szelleme. Wayne elmondja neki, hogy mai napon még 3 szellem fog neki megjelenni, és be kell látnia, változtatnia kell. Ne akarjon olyan lenni, mint ő, mert soha senkinek nem fog hiányozni életében. Kezdjen el a szivére is hallgatni. Connor ezt nehezen akarja belátni, de megjelenik neki első barátnőjének a szelleme, aki elrepíti a múltba, megmutatva, hogy igen is van szíve. Ezzel arra is rávilágít, hogyha nem hozza rendbe öccse esküvőjét - amit sikeresen elrontott azzal, hogy elmondta egy szemrevaló koszorúslánynak, hogy évekkel ezelőtt öccse megcsalta az arát egyik barátnőjével - akkor a testvére élete végéig nem fog megnősülni. Connor miután felébred, a szakító menyasszony után rohan, és meggyőzi, el kell vennie Pault. És ezzel a kis utazással Connor is rájön, hogy egész életében csak egy nőt szeretett, már gyerekkora óta, az esküvő szervezőjét, Jennyt (Jennifer Garner).

Mindent összevetve egy remek vígjáték, főleg a sok gyönyörű nő miatt. Őszintén szólva, én Connor helyében folytattam volna eddigi életemet, hiszen még sok hal van a vízben. Nekem azt sugallta a film eleje, igen is, gerincre kell vágni minden nőt.

a tovább mögött meglesheted a trailert...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...