Michael Douglas rákos

szerda, szeptember 01, 2010 Bejegyezte: jangamen
Michael Douglas kedden este David Letterman talkshowjában jelentette be, hogy előrehaladott állapotban diagnosztizálták torokdaganatát. A színész a Late Show című éjszakai műsorban beszélt arról, hogy a rá váró nyolchetes kemoterápiás és sugárkezelés első hetén van túl.
"Sosem láttalak még ennyire jó bőrben, ez is bizonyítja, hogy kemény legény vagy!" - lelkendezett Letterman. "Mondjuk inkább úgy, hogy meglehetősen bizakodó vagyok" - válaszolta Douglas.
A 65 éves sztár méltatlankodva számolt be róla, hogy már kora nyáron orvoshoz fordult panaszaival, de a vizsgálatok során semmit sem találtak. Aztán vakációzni ment két kisgyermekével és feleségével, Catherine Zeta-Jonesszal, és csak a nyár végén elvégzett biopsziából derült ki, hogy rendkívül előrehaladott stádiumú torokrákja van.

Douglas nem titkolta, hogy valószínűleg az alkohol és a dohányzás váltotta ki a betegséget. A rákos daganat a torka fölött helyezkedik el, ami azt jelenti, hogy jók a kilátásai. Legalább 80 százalék vagy még több az esély a gyógyulásra - mondta a színész.
(origo)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...