Twilight: Eclipse - Alkonyat: Napfogyatkozás (2010)

szerda, augusztus 25, 2010 Bejegyezte: jangamen
Összeszorított fogakkal, de megnéztem. Legalábbis így voltam vele, úgy jó a feléig, mert onnantól egy egész -egyszer- nézhető kis háromnegyed óra kerekedett ki belőle, bár összességében ez így még mindig nagyon nagyon kevés, azért valamiféle fejlődést megfigyeltem. De csak épphogy. Ebben a részben már történt valami.
Na persze ne gondoljunk itt nagy dolgokra, csak épp volt egy kis harc, volt egy cseppnyi izgalom, majdnem volt szex -upsz, elspoilereztem, igen, Bella még mindig szűz-, egy kis kakaskodás, még egy kis harc és sajnos rengeteg szenvedős, vánszorgós perc. Negyedóra. Többször negyedóra.
Ugyanakkor ha a második részhez hasonlítom -amiben tulajdonképpen tényleg nem történt semmi-, akkor jó 3-4 ponttal többet kellene, hogy kapjon; de nem kap. Mert ha önmagában nézzük, akkor ez még mindig nem ér fel egyetlen TVD részhez sem. A True Blood-ról ne is beszéljünk. Ezek pedig sorozatok, a Twilight Saga pedig mozi (sorozat). Hál Isten már csak kettő van vissza, de kemény leszek, azokat is megnézem, csak, hogy elmondhassam magamról: a lehetetlen nem létezik. No, de ne kerteljünk tovább, lássuk, mivel kényeztettek minket ebben az epizódban vérszívó-farkasember-simaember barátaink:

Ott folytatjuk, ahol félbemaradtunk, Bella és meszeltarcú barátja az házasodjunk-de nem akarok problémával töltik az érettségi előtti heteket, míg Jacob a falkával duzzog: hisz álmai nője lepattintotta. De az élet nem ennyire Dawson Creekes, a háttérben sötét dolgok készülődnek: Victoria nem bír magával és vámpírhadsereget toboroz magának balfaszokból, nincs más kiút hát, az ősi ellenségeknek össze kell fogniuk: vámpír és farkasember vállvetve harcol, hogy megmentsék Bella-t, aki majd talán, de csak talán, szüzességével hálálja meg ezt. Mondjuk nem hiszem, de legyen ez a Breaking Dawn. 

Összességében tehát -gondolom ez kitűnt a soraimból- nem voltam oda ezért a részért sem. Nem azért, mert divat utálni a Twilight-ot, hanem mert ócska filmeket csinálnak. Ez ennyire egyszerű. Mivel a második rész esetében vajszívű voltam, s így erre egy ponttal több kell, hogy járjon, legyen ez most ennyi. Mert ezt azért meg lehet nézni. Az előzőt nem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...