Segítenél? [nem donate]

vasárnap, április 18, 2010 Bejegyezte: jangamen
[2010.04.18. Jangamen]
Nem, természetesen nem pénzről van szó, sem most, sem a későbbiekben nem fogunk tőletek pénzt kunyizni. Sokkalta triviálisabb kérésről van itt szó. Mint minden hozzánk hasonló oldal, mi is két dolog miatt csináljuk amit csinálunk: élvezetből és a ti szórakoztatásotokért. Az olvasottság azonban egy fontos tényező, minden oldal dinamikusabban fejlődik, ha a mögötte állók látják, hogy van arra igény, amit csinálnak. Én látom, hogy van rá, s most már az is látom, hogy kellő ambícióval rendelkezünk ahhoz, hogy ez az oldal fennmaradjon. Ehhez azonban kell a segítségeket, a tiétek kedves olvasók, méghozzá egyetlen dologban: népszerűsítsetek minket.
Pár lehetséges alternatíva, amivel sokat tehettek az oldalért:

  1. Ha üzemeltetsz valamilyen oldalt, tegyél ki minket linkként, említs meg egy bejegyzésben. Természetesen ez oda-vissza működik ha igényled. Ugyanígy ha van szabad felületed és kitennéd az oldalunkat kis banner formájában ingyen, keress meg minket. (Kapcsolat menüpont)
  2. Ha fent vagy Facebookon, szánj ránk 3 percet az idődből és ajánld az oldalt ismerőseidnek. Ennek menete a következő: kattints erre a linkre, bal felső sarokban a hokum kép alatt megtalálod az 'Ajánld az ismerőseidnek' linket, katt rá. Bedobja az ismerőseidet. Jelölj ki 30-at, ajánld. Majd újra, megint 30-at, míg az ismerőseid el nem fogynak.(egyszerre 30-nak ajánld, ez a lényeg, mert nem küldi el ha mindenkit kijelölsz.)
  3. Ha fent vagy iwiwen, írj egy körüzenetet ismerőseidnek az oldal ajánlásával. Hogy hogyan tudsz egyszerűen körlevelet küldeni, azt megtalálod erre a linkre kattintva. Ha elakadtál, de végigcsinálnád, dobj egy mailt és segítek.
  4. Triviális: tegyél ki minket msn-re, aláírásként a mail-szolgáltatódnál, vagy bárhol, amit sokan néznek.
  5. Ha több számítógéphez hozzáférsz, állíts be minket kezdőlapnak.
Ne feledd, a www.hokum.hu cím is működik, nem csak a hookum.blogspot.com!

Előre is köszönet mindenkinek és ha ötlet, vagy probléma támad, ne fogjátok vissza magatokat, írjatok e-mailt.

jangamen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...